M Bechs Alle 67, 2650 Hvidovre

Fin 1-plans villa til istandsættelse eller byggegrund med attraktiv beliggenhed i Hvidovre Nord

Område:
Ejendommen er beliggende på en meget stille og børnevenlig villavej i det skønne Hvidovre Nord, tæt på Hvidovre Torv og den gamle kirke. Få min. gang fra den dejlige Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder og skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
1-plans villa på 106 kvm. Ejendommen er opført i 1982 i gule mursten med termoruder samt betontegltag. Boligen er beliggende på en 648 kvm. skøn grund som bl.a. byder på en hyggelig have, flisebelagt indkørsel, carport/udhus på 21 kvm., flisebelagt terrasse der er delvis overdækket.
Et fint begynderhus der trænger til modernisering eller til dem der ikke har brug for så meget plads.

Indretning:
Entré med parketgulv, flisebadeværelse med bruseafsnit og gulvvarme, værelse med parketgulv og indbygget skab, ældre køkken/alrum med parketgulv samt udgang til terrassen, opholdsstue med parketgulv, bryggers med klinkegulv, egen indgang/udgang samt vaskemaskine og tørretumbler. 2 fine værelse med parketgulv samt indbygget skab.

Varme:
El-varmer

Detaljer:
- God beliggenhed i Hvidovre Nord
- Ejendommen er opført i gedigne materialer
- Ejendommen trænger til modernisering

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.