Sælg din bolig hos Bo Basic

Det er en stor beslutning at sætte sin bolig til salg.
Det kræver en ejendomsmægler med engagement, erfaring, indsigt og som gør sig umage. Vi har erfaringen og indsigten i alt omkring en bolighandel og vi gør os altid umage! Hos os er man ikke bare et nummer i rækken - For os er Bo Basic ikke blot et job.
Markedsføringen er en af de vigtigste parametre når du skal sælge din bolig. Din bolig annonceres på alle de store boligsites som Boligsiden, Boliga, Bo Basic samt mere netværksbaseret annoncering på de sociale medier Facebook og Instagram og sidst men ikke mindst lokal annoncering i Hvidovre Avis.
Salæret hos Bo Basic er rimeligt og meget konkurrencedygtigt. Det indeholder alt hvad der skal til for at vi finder køberen til din bolig. Salæret indeholder alle udgifter til annoncering på internettet, trykte medier, Facebook, professionel fotograf, plantegning, fremvisninger, forhandlinger og andet mæglerarbejde.
"Solgt eller Gratis"  -  Skulle vi mod forventning ikke få solgt din bolig, så sender vi dig ikke en regning for vores arbejdsindsats eller udgifter til div. småattester mv. Det eneste det kan koste dig er dit eget udlæg til en evt. tilstandsrapport/energimærke/el-synsrapport i forbindelse med salg af villa/rækkehus.
Så går du i salgstanker, så ring, send os en mail eller udfyld formularen nedenfor, for at få en gratis og uforpligtende vurdering.

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930