Vedbyholm 68, 2650 Hvidovre

Mavefornemmelsen fortalte at når huset skulle sælges, skulle det være BO BASIC, som skulle stå for det. Det fortryder vi ikke, for det blev solgt på to dage - til prisen.
Professionel håndtering af vurdering, beskrivelse, og fotografering. Efterfølgende detaljer blev klaret hurtigt og ordentligt. Vil vil helt sikkert benytte BO BASIC igen, og kan varmt anbefale andre det samme.
Mange hilsner fra
Gitte og Jes, Vedbyholm 68

Vamdrupvej 29, 2610 Rødovre

Vi har været superglade for samarbejdet med Bo Basic fra allerførste telefonsamtale en sen fredag eftermiddag.
Vi var i en lidt speciel situation, hvor vi gerne ville købe en andelsbolig, men i forvejen havde et hus og en lejlighed (forældrekøb) og derfor ikke kunne låne til andelsboligen. Uden overdrivelse kan vi faktisk godt tilskrive Bo Basic at gøre det muligt alligevel. Meget hurtigt fik de solgt lejligheden via familiekøb, og sat huset til salg.
Huset er nu også solgt og samarbejdet med teamet i Bo Basic har været godt, trygt, vejledende og professionelt.
De bedste anbefalinger fra Ole og Pia

Nymarksvej 38, 2650 Hvidovre

We bought our house from BoBasic - so when it came to selling it - we had little hesitation to do business with them again. The house is sold now. Everything went according to plan - both price and timing-wise. So we are now just happy enjoying our new house.
Highly recommend BoBasic for their useful advice, no-nonsence service and feedback. Will certainly do business with them again in the future because we feel they care for what they do.
Br. / Marcin & Blanka

Langkildevej 47, 2650 Hvidovre

Vi havde fået anbefalet Bo Basic og vi må sige at de levede op til vores forventninger.
Bo Basic stod for salg af vores rækkehus, som de håndterede meget professionelt, kompetent og de var meget grundige i deres kommunikation, salg og rådgivning.
På grund deres professionelle måde at håndtere hele salgs forløbet på, valgte vi at bruge Bo Basic som køberrådgivere til køb af nyt hus. Vi havde de bedste forudsætninger for at føle os trygge og der blevet taget godt hånd om os i hele købsprocessen.
Vi giver Bo Basic de varmeste anbefalinger.
MVH
Fuldt tilfredse kunder
Britta og Morten Langkildevej 47

Grundkær 4, 2650 Hvidovre

Vi har solgt vores hus i Hvidovre hos Bo Basic og vi har haft en utrolig god oplevelse af hele forløbet.
Vi mødte altid en fantastisk venlighed og hjælpsomhed hvis vi for eksempel havde spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dokumenter der skulle sendes.
Bo Basic får hermed de varmeste anbefalinger fra os.
Med venlig hilsen
Johnny og Vibeke

Johannevej 13, 2970 Hørsholm

Efter de obligatoriske møder med ejendomsmæglerne i området, valgte vi også at tage en snak med Mick fra Bo Basic - på trods af at de er lokaliseret i Hvidovre, et godt stykke fra Hørsholm. Efter mødet med Mick var vi aldrig i tvivl om, at Bo Basic skulle formidle salget af vores hus. Mick kender området særdeles godt og havde en god strategisk tilgang til salg, prissætning, fremvisning mv. Derfor har det også været naturligt for os at anbefale Mick til venner og bekendte.
Sabine og Jesper, Johannevej 13, 2970 Hørsholm

Dalumvej 14, 2650 Hvidovre

Tusind tak til Bo Basic for en udsøgt behandling, god markedsføring, hurtigt salg, altid meget hjælpsomme og et rimeligt salgshonorar.
Mvh. Bente Tandrup Ewald

Bjeverskov Alle 46, 2650 Hvidovre Bjeverskov Alle 46, 2650 Hvidovre

Jeg har været meget tilfreds med Bo Basics professionelle rådgivning og vejledning ved mit salg af Bjeverskov Alle 46, lige fra første vurderingsmøde og gennem hele salgsprocessen. Jeg fik et hurtigt salg som håbet med den ønskede overtagelsestid og endda lidt over udbudsprisen.
 
Hilsen
Richard

Præstemosen 12, 2650 Hvidovre

Vi har kun rosende ord at sige om Bo Basic. Vi oplevede nogle seriøse ejendomsmæglere med et godt netværk og som fulgte op på potentielle købere. De solgte vores hus til prisen på 16 dage.
Mvh. Leif og Julie Ravn Hansen

Svendebjergvej 21, 2650 Hvidovre

Jeg og min familie har solgt vores hus i Hvidovre gennem Bo Basic, det har været en fin oplevelse, hvor vi er blevet holdt informeret om de forskellige stadier af salget, af alle medarbejderne i Bo Basic. De ved rigtige meget om boligmarkedet i Hvidovre. Vi købte huset tilbage i 2004 og her var det også Bo Basic som havde handlen, og den behandling vi fik der, fik os til at vælge dem til at sikre salget for os. Jeg vil gerne give Bo Basic min varmeste anbefaling og ønsker dem alt det bedste fremover.
Med venlig hilsen
Carsten Falk Petersen

Bolystvej 1D, 1. tv., 2650 Hvidovre

At købe og sælge fast ejendom er en stor ting. Fra første dag hjalp Bo Basic mig igennem hele processen med letforståelig, venlig og meget kompetent rådgivning. Alt blev varetaget, så jeg følte min tryg og rolig - og det hele gik nemt og hurtigt. Fordi alle ansatte var fuldkommen bekendt med min sag, var der altid nogen, der kunne hjælpe, hvis jeg havde spørgsmål.
Mange hilsner
Annette

Grænsevej 48, 2650 Hvidovre

Vi købte vores hus gennem Bo Basic og oplevede en god og effektiv handel. Vi var derfor ikke i tvivl om at vælge Bo Basic igen, da vi skulle sælge huset. Igen var det en rigtig god oplevelse. Salget blev tilmed gennemført på bare 12 dage!
Hilsen
Kim & Lisbeth

Bonkesvej 14, st. tv., 2650 Hvidovre

I forbindelse med vores salg af lejlighed, kan vi varmt anbefale Bo Basic. Vi blev hjulpet igennem hele processen fra start til slut og alle vores mange spørgsmål blev taget seriøst. Lejligheden blev solgt på en uge til prisen. Vi vil helt sikkert bruge Bo Basic igen næste gang vi skal sælge!
Tusind tak for denne gang.
Mange hilsner
Brian & Denyse

Bredegåds Alle 22A, 2650 Hvidovre

Fra første møde følte jeg mig tryg og velkommen. Jeg har kun ros til jer, både for jeres arbejde, men også jeres personlighed. Hele vejen er jeg blevet hjulpet, informeret og guidet. Tusind tak for jeres arbejde. Kan kun sige godt om jer og vil anbefale jeg til alle jeg kender.
Helene Dyring Baran

Nymarksvej 38, 2650 Hvidovre

Vi har netop afsluttet vores 6 handel med Bo Basic indenfor 12 år. Der har været tale om både køb og salg af ejerlejlighed, rækkehus og villa. Hver sag har kendetegnet sig ved en yderst kompetent og professionel sagsbehandling. Ved salg af vores boliger (3. stk.), har Bo Basic hver gang leveret en korrekt vurdering, hvilket har udmøntet sig i salg med minimalt nedslag inden for de givne aftalte salgsperioder. Vi kan helt klart anbefale Bo Basic til alle vi kender!
Mvh. Marlene & Mads Kryger Engel

Landlystvej 46, 2. tv., 2650 Hvidovre

Vi takker for et overraskende hurtigt salg af vores andelslejlighed, som blev solgt til prisen på bare 3 dage. Bo Basic har ydet professionel rådgivning hele vejen igennem, og såfremt vi får brug for en ejendomsmægler i fremtiden, vil Bo Basic være de første vi kontakter!
Vi kan varmt anbefale Bo Basic.
Tak for denne gang
Fatma Karapinar

Gammel Køge Landevej 312B, 2. th., 2650 Hvidovre

Undertegnede har pr. 1. september solgt min andelsbolig via Bo Basic i Hvidovre, som jeg fik anbefalet at bruge. Jeg har kun rosende ord, at sige om salget og Bo Basic. Jeg vil derfor 100% anbefale andre, som ønsker at sælge eller købe bolig, at bruge Bo Basic!
Hilsen
Birthe Rasmussen

Bonkesvej 3F, 1., 2650 Hvidovre

Tusind tak for denne gang, for en fantastisk service, og for at I har gjort et rigtig godt stykke arbejde i forbindelse med vores salg. Vi har endnu engang været i trykke hænder og vidst, at alt var i orden.
Mange hilsner og god sommer
Mikael og Bettina

Søstjernevej 40, 2650 Hvidovre

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde med Bo Basic to gange i forbindelse med hussalg. Vi vendte tilbage til Bo Basic, da vi har oplevet dem som værende meget professionelle, troværdige og så har de et super godt lokalkendskab. Bo Basic leverer en service på topniveau til en konkurrencedygtig pris.
Vi kan varmt anbefale Bo Basic!
Dorte & Martin