Lodsvej 51, 2650 Hvidovre

Drømmebeliggenhed i Strandmarkskvarteret et stenkast fra Hvidovre Havn

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Strandmarkskvarter på en af de helt støjsvage villaveje. Fra huset er der kun få hundrede meter til Hvidovres dejlige badestrand, havnen samt det store rekreative område ved Kystagerparken. Inden for en radius af lidt over én kilometer er der flere skoler, mens dagtilbud og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra adressen. Indkøbsmuligheder, Frihedens Station ligger i gåafstand, så det er nemt at komme til toget og køre til eksempelvis København på næsten ingen tid. For de fleste vil cykelturen til centrum tage ca. 20 minutter.

Ejendommen: Dejlig villa fra 1971, på 108 kvm samt anneks fra 2002 på 18 kvm. Ejendommen fremstår i hvide mursten med termoruder og eternittag. Boligen er beliggende på en dejlig grund på 830 kvm. med bl.a. flisebelagt indkørsel, carport/udhus på 32 kvm., hyggeligt flise terrasse m.m.

Indretning:
Vindfang, entre/fordelingsgang med klinkegulv, stor hyggelig vinkelstue med tæppe/parketgulv og brændeovn samt udgang til den dejlige terrasse der kan overdækkes med markise. Spisekøkken med klinkegulv, 3 gode værelse med tæppe/trægulv, fint lyst badeværelse med gulvvarme og bruseafsnit samt vaskemaskine. Værelse med klinkegulv og indbygget skab samt udgang til haven.

Opvarmning: Elvarme (2 varmepumper)

Detaljer:
- Fantastisk beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Supergodt udnyttet (4 værelser).
- 1 min. fra Hvidovre havn
- Dejlig ugenert have på 830 kvm grund
- Anneks fra 2002

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.