Landlystvej 58, 2650 Hvidovre

Murermestervilla med meget lav el & varmeudgift på hele 160 m2 plus kælder på 76 m2!

Område:
Ejendommen er beliggende på en meget stille og børnevenlig villavej i det skønne Hvidovre Nord, tæt på de rekreative områder omkring Rebæk Sø, Brøndbyskoven og friluftsbadet. Holmegårdsskolen er lige rundt om hjørnet og der kun ca. 600 m til Hvidovre Station. Hvidovre Torv er ligeledes i gåafstand. Hvidovre kommune har det hele: sandstrand, dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, svømmehaller, gode indkøbsmuligheder (Flere butikscentre og mange butikker på Hvidovrevej) et sprudlende alsidigt foreningsliv og så ligger det kun ca. 8 km. fra Rådhuspladsen og 15 min til Lufthavnen i bil.

Ejendommen:
Super charmerende ejendom opført i 1938/1978 med gulstens facade, termoruder og flot rødt tegltag (tagpap på tilbygningen). Villaen er indrettet i 3 plan på 160 m2 samt 76 m2 kælder og beliggende på en dejlig ugeneret grund på 788 kvm. med bl.a. hyggelig køkkenhave, drivhus og solterrasse, hvor du kan sidde og nyde sommeren, mens robotgræsslåmaskinen (medfølger i handlen) slår græsset . Her får du også fin indkørsel med carport og klargjort til el-bil.

Indretning:
Stueplan: Entré, fordelingsgang, kæmpe badeværelse med brus og gulvvarme, super pænt hvidt køkken med kogeø og god skabsplads samt brændeovn. Dejlig lys og meget stor spisestue som er i åben forbindelse med køkken og mellemstuen, som kan udnyttes til mange forskellige ting (bruges pt. som hjemmekontor). Herfra er der adgang til tilbygningen med gulvvarme og en skøn opholdsstue med brændeovn og nedgang hyggelig terrasse og den fantastiske have.
1.sal: Dejligt stort soveværelse samt 2 gode børneværelser alle 3 rum med smukt lysindfald.
Kælder: Høj og tør kælder, fint fyrrum/vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, dejligt viktualierum, badeværelse med brus og gulvvarme samt meget stor gildestue med brændeovn.

Varme:
Fjernvarme fra 2012 samt solceller (3,8 kw anlæg) på taget fra 2012.

Detaljer:
- Meget charmerende villa
- Fjernvarme og solceller
- God beliggenhed i Hvidovre Nord
- Flot nyere køkken med kogeø
- Robotgræsslåmaskine medfølger

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.