Lellinge Alle 26, 2650 Hvidovre

Skøn murermestervilla med unik beliggenhed i Risbjergkvarteret

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Risbjergkvarter på stille villavej. Lige ved den meget eftertragtet Risbjergskole, få min. gang fra den dejlige Vigerslevpark og Hvidovre Stadion m.m. Hvidovre kommune har det hele: Dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Boligen er en super charmerende villa på 166 m2 inkl. 65 m2 kælder samt udestue på 14 m2 (med varmepumpe). Ejendommen er opført i 1929 med pudset facade, termoruder og tegltag og opvarmet med naturgasfyr. Ejendommen er beliggende på en skøn stor ugeneret grund på 805 kvm. med bl.a. flisebelagt indkørsel og stor lækker træterrasse. Herudover er der også en fin carport 19 m2. En villa med utrolig meget sjæl og sjælden udbudt ejendom.

Indretning:
Entre med med opgang til 1.sal samt nedgang til kælder. Dejlig lys opholdsstue med super flotte stuk detaljer, brændeovn fra 2006 og nedgang til denne skønne have. Skøn spisestue i åben forbindelse med opholdsstuen og udgang til udestue, hvorfra der er udgang til den fantastiske træterrasse. Fra spisestuen er adgang til fint stort spisekøkken med god skabsplads og alle hårde hvidevarer. Der er gode muligheder for køkken-alrum, hvis det er drømmen.
1.sal: 2 gode soveværelser samt super pænt gæstetoilet.
Høj tør kælder: Pænt badeværelse med brus & kar og gulvvarme. Dejligt opholdsrum (brugt som soveværelse tidligere). Fint stort værksted/fyrrum med adgang til viktualierum samt dejligt bryggers/vaskerum med brus og opgang til haven.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
- Unik beliggenhed i Risbjergkvarteret.
- Charmerende villa med utrolig meget sjæl.
- Lige ved Risbjergskolen.
- Gode muligheder for køkken-alrum og ekstra soveværelse i stueetagen.
- Fremstår meget velholdt med bl.a. nyt gæstetoilet på 1.sal.
- Høj tør og meget anvendelig kælder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.