Engvadvej 17, 2650 Hvidovre

Fantastik villa i forskudt plan med dejlig beliggenhed

Område:
Ejendommen er beliggende i Hvidovre på meget stille og børnevenlig lukket villavej, tæt på grønne områder, og kun få min. gang fra Avedøre Station, indkøbsmuligheder og skole m.m. I Hvidovre har du det hele; dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen. Der er endvidere kort til strand (det tager kun 10 min. på cykel til Brøndby Strandpark).

Ejendommen:
Charmerende villa opført i gule mursten fremstår med pudset facade og med nyt bølgeeternittag samt ny luft til vand varmepumpe. Ejendommen er opført i 1959 og byder på 85 m2 og udestue på 31 m2, hvoraf man har inddraget ca 15 m2 til soveværelse. Desuden høj og tør kælder på 47 m2 med bla. helt nyt badeværelse samt med soveværelse. Ejendommen er beliggende på dejlig ugeneret grund på 802 m2 med bl.a. stor flisebelagt terrasse, flisebelagt indkørsel og stor garage på 37 m2.

Indretning:
Entré med klinkegulv, stort soveværelse (opr. 2 værelser) med nyt parketgulv. Lækkert flisebadeværelse med bruseafsnit. Stort spisekøkken med klinkegulv, hvor man kan kigge udover stuen, som ligger i forskudt plan. Dejligt soveværelse med nyt parketgulv. Stue med nyt parketgulv, trappe til repos og kælder samt udgang til udestue, hvor der bl.a opført et nyt isoleret værelse, fra udestuen er der udgang til den skønne have.

Kælder: Fremstår særdeles lys og tør og rummer følgende: super godt disponibelt rum og fordelingsrum samt lækkert nyt badeværelse. Trappe til stueplan og egen udgang/indgang, samt afsnit til fyrrum og vaskerum. Hele kælderen har gulvvarme.

- Rolig og børnevenlig villavej
- God have
- Stor garage
- Gulvvarme i køkken, stue, det ene værelse samt hele kælderen.
- Ny varmepumpe
- Nyt tag

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.