Frihedslyst Alle 24, 2650 Hvidovre

Fin 1-plans villa på 129 kvm. til en fornuftig pris

Område:
Huset på 129 kvm er opført i 1961/1977 og ligger tæt på park, grønne områder, godt naboskab, mange børnefamilier og med gode stisystemer til stranden. Gode indkøbsmuligheder i Frihedens Stationscenter. Tæt på skoler, idrætshal, skøjtebane mv., og fra Friheden Station er der kun 13 min med S-toget til Kbh. H. Der er 11 kilometer til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er beliggende på en 746 kvm. grund. På grunden ligger endvidere stor garage på 35 kvm. Huset fremstår med pudset facader der er malet, det har bølgeeternittag og termoruder.

Indretning:
Entre/fordelingsgang med klinkegulv, fint gæstetoilet, værelse med laminat, stor vinkelstue med nyt laminatgulv, pejseindsats og udgang til den dejlige overdækket terrasse. Pænt badeværelse med bruseafsnit, storsoveværelse med laminatgulv samt walk-in closet (opr. 2 værelser). Pænt spisekøkken med klinkegulv. Køkkenet har fået nye fronter, bordplade og vask i 2021, stort bryggers/fyrrum med klinkegulv samt udgang til hyggeligt gårdrum med rådhusbelægning. Husets sidste rum er et fint værelse med laminatgulv.

Varme:
Naturgasfyr fra 2018. Der er gulvvarme i entre, køkken, badeværelse, bryggers, det ene værelse og halvdelen af stuen.

Detaljer:
* God planløsning
* Mulighed for 4 værelser
* God pris
* Der er pæn Rådhusbelægning omkring hele huset.
* Tæt på vandet
* En ejendom med masser af muligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.