Vedbyholm 68, 2650 Hvidovre

Lækker 1-plans villa med swimmingpool!

Område:
Ejendommen er beliggende i Avedøre på en meget stille og børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, station, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Lækker 1-plans villa opført i 1975 og fremstår i meget velholdt stand. En skøn bolig på 122 kvm. samt carport på 26 kvm. Boligen er beliggende på en 450 kvm. hyggelig grund, med en dejlig lukket have, som byder på en stor lækker pool hvorfra der er adgang til den hyggelige overdækket terrasse, hvor tiden står stille når du sidder og nyder udsigten over poolen. Der er endvidere en lækker flisebelagt terrasse med elektrisk markise, udhus samt flisebelagt indkørsel med plads til flere biler, og ikke mindst, en stor garage med el-port.
Indretning:
Lys entré med parketgulv samt indbygningsspot i loftet, lækkert marmor badeværelse med bruseafsnit, 2 håndvaske samt håndklædevarmere og spots i loftet. Dejligt stort børneværelse (opr. 2 værelser) med parketgulv samt indbygningsspot i loftet, stort forældre soveværelse med parketgulv, pænt hvidt spisekøkken med adgang til bryggersafsnit med vaskemaskine og tørretumbler samt egen indgang/udgang. Kæmpe opholdsstuen med parketgulv samt store vinduespartier fra gulv til loft med et fantastisk lysindfald. I stuen er der udgang til de 2 dejlige terrasser, hvorfra der er direkte adgang til have. Boligen er utrolig godt indrettet og er bestemt en oplevelse værd.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
* God beliggenhed.
* Nye vinduer fra 2015
* Fantastisk swimmingpool
* Meget stor stue
* Der er fyldningsdøre i huset
* Super god indretning med mulighed for 3 værelser.
* 2 skønne terrasser, den ene med stor elektrisk markise og den anden er overdækket.
* Garage med el-port

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.