Johannevej 13, 2970 Hørsholm

Flot klassisk villa i 3 plan på 230 etagemeter beliggende i hjertet af Hørsholm!

Ejendommen:
Flot villa på 230 kvm. (incl. kælder og garage) fremstår hvidmalet med eternittag og termoruder. Ejendommen er opført i 1956 og gennemrenoveret fra top til tå i 2013. Beliggende på en ugeneret grund på 895 kvm med udsigt udover kvarterets tage. Stor græsplæne som baghave med stor træterrasse samt udhus og forhave med flisebelagt parkeringsplads med plads til 2 biler samt adgang til garagen.
Her er plads til både børnenes leg og de grønne fingre samt hygge på terrassen med udsigt over baghaven.

Område:
Ejendommen er beliggende på en hyggelig villavej, tæt på hverdagens bekvemmeligheder med indkøb, skole og skøn natur rundt om hjørnet. Den klassiske villa ligger på Johannevej, der er en yderst attraktiv og børnevenlig villavej i hjertet af Hørsholm. Uanset hvilken vej gåturen fører dig, vil du indenfor få hundrede meter være ved utallige indkøbsmuligheder eller naturens herligheder. Inden for 400 m finder du Hørsholm Midtpunkt, og længere nede af vejen følger Kongevejscentret.
Blot 500 m fra villaen ligger børnehaver og Hørsholm Skole. Naturen i området er storslået med Hørsholm Kirke, der omkranses af Hørsholm Slotspark. I nærheden finder du også den skønne skov, Rungsted Hegn, og 10 minutters cykeltur væk ligger det livlige Rungsted Havn og badestrand.


Indretning:
Villaen på 230 etagemeter er bygget i 3 plan med en særdeles veludnyttet høj og lys kælder. Fra kælderen er der direkte adgang til garagen.

Stueplan: vindfang, entre/fordelingsgang med klinkegulv samt trappe til kælder og 1. sal, pænt badeværelse fra 2013 med bruseafsnit og gulvvarme, fint værelse/kontor med trægulv, super lækkert Vordingborg køkken fra 2013, i køkkenet er der klinkegulv med gulvvarme. Fantastisk stue med trægulv der ligger i åben forbindelse med køkkenet, fra stuen er der direkte adgang til den store træterrasse udført i Jatoba træ hvorfra der er udsigt over baghaven.
1. sal: repos, pænt toilet, 2 gode børneværelser med parketgulv, stort forældresoveværelse med parketgulv samt adgang til walk-in closet
Kælder: fordelingsgang med klinkegulv samt trappe til stueetagen samt udgang til haven, fyrrum med klinkegulv samt jordvarme unit, bryggers/vaskerum med klinkegulv samt wc, 2 store disponible rum med klinkegulv og det ene med stort indbygget skab. Fra kælderen er der adgang til den delvis indbygget garage.

Ejendommen fremstår meget velholdt og er indflytningsklar.

Opvarmning:
Jordvarme

Detaljer:
- Super beliggenhed
- Nyt køkken fra 2013
- Nyt badeværelse fra 2013
- Nye knastfrie plankegulve i stueplan fra 2013
- Lækker stor træterrasse

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.