Grundkær 4, 2650 Hvidovre

Lækker 1-plans kædevilla på 145 kvm.

Område:
Dejlig bolig beliggende i det børnevenlig kvarter Baunebakken, som bl.a. består af skønne grønne omgivelser samt en dejlig stor legeplads. Tæt på indkøbsmuligheder og skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder og så er der kun 15 min. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen på 145 kvm. er i et plan og har gode indretningsmuligheder. Boligen er beliggende på en skøn grund på 300 kvm med hyggelig gårdhave med fliseterrasse samt udhus.

Indretning:
Pæn lys entré med klinkegulv, fint badeværelse med bruseafsnit., værelse med laminatgulv. Stor opholdsstue med laminatgulv, brændeovn samt udgang til den hyggelige gårdhave. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og har et godt lysindfald bl.a. fra ovenlys. Fordelingsgang, fint bryggeres med vaskemaskine og tørretumbler, stort værelse (opr. 2 værelser), stort badeværelse med både brus og badekar samt gulvvarme, fra badeværelset er der adgang til sauna. Pænt rummeligt forældre soveværelse med laminatgulv.

Varme:
Elvarme, varmepumpe og brændeovn.

Detaljer:
- Mulighed for 4 værelser
- 2 badeværelser
- Skønt børnevenligt kvarter
- Bemærk at YouSee Grund tv-pakke er med i grundejerforeningskontingent
- Hyggelig gårdhave

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.