Nymarksvej 38, 2650 Hvidovre

Dejlig 1-plans villa på 168 kvm.

Dejlig 1-plans villa på 168 kvm.

Område:
Ejendommen er beliggende i Hvidovre på meget stille og børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, det eftertragtede område Filmbyen, Cirkusmuseet, kun få min. gang fra Avedøre Station, indkøbsmuligheder (Netto og Lidl), skole samt 3 daginstitutioner m.m. Da ejendommen ligger tæt på Brøndby, er det i gåafstand til Brøndbyhavn/Brøndbystrand. Hvidovre Kommune byder bl.a. på: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så i cykelafstand til København, der kun ca. 11 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Charmerende 1-plans villa med betontegltag og termoruder, opført i 1994 i mursten. Ejendommen er på 168 kvm., opført i gedigne materialer, fremstår i god stand. Boligen er delt op i en voksenafdeling med soveværelse og eget badeværelse og en børneafdeling med 2 gode værelser samt badeværelse. Ejendommen er beliggende på dejlig ugeneret grund på 684 kvm. med bl.a. stor skøn flisebelagt terrasse, dobbelt carport og stort isoleret udhus m.m.

Indretning:
Pæn entre med klinkegulv og gulvvarme samt indbygget skab, halogenbelysning og franskdør til køkken/alrum. Dejligt køkken/alrum på 31 kvm. i lyse farver med parketgulv og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken/alrummet er der adgang til den delvist overdækkede terrasse. Bryggers med klinkegulv og gulvvarme samt fint med skabsplads, vaskemaskine, tørretumbler og håndvask.
Stort forældresoveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til skønt granitbadeværelse med brus og gulvvarme. 2 dejlige børneværelser, begge med indbyggede skabe. Pænt flisebadeværelse med brus og gulvvarme, kontor/værelse, stor lys opholdsstue med parketgulv, halogenbelysning og brændeovn samt hyggelig karnap hvorfra der er udgang til den skønne have.
Haven er et kapitel for sig selv, her er buske og træer der blomstre over forår, sommer og efterår.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
* God beliggenhed
* Super indretning med 4 soveværelser
* Mange kvm. i et plan
* Grunden er fint indhegnet så du roligt kan slippe børnene ud i haven
* Ejendommen fremstår i god stand
* Lavt varme forbrug
* Der er fyldningsdøre i hele huset

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.