Strandhavevej 11B, 2650 Hvidovre

Super lækker Huscompagniet hus på 170 kvm. fra 2017

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Strandmarkskvarter et stenkast fra havnen. Et skønt stille og børnevenligt område, tæt på Langhøj Parken, skole, fritidscenter m.m. Få min. gang til Frihedens Station og indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Super lækker Huscompagniet hus fra 2017 i et plan, opført i gule mursten med en flot glød. Huset har sort tegltag og alu/træ termoruder. Ejendommen fremstår i helt unik stand. Huset er opført i en god byggekvalitet og fremstår arkitektonisk med et smukt og varieret facadebillede med mange gode detaljer. Boligen er beliggende på en skøn grund med flisebelagt indkørsel med carport samt udhus med overdækning. I haven er der anlagt stor træ terrasse i hårdt træ.

Indretning:
Pæn entre med klinkegulv, stort bryggers ligeledes med klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler. Stort forældre soveværelse, fra soveværelset er der adgang til walk-in closet samt lækkert badeværelse med bruseafsnit. Dejlig opholdsstue med stort vinduesparti til haven fra stuen er der via dobbelt franskedøre adgang til det skønne køkken/alrum, hvor der er plads til hele familien og mere til. Der er et fantastisk lysindfald bl.a. fra det store ovenlys. Køkken/alrummet har klinkegulv.
Den anden del af huset kan betegnes som børneafdeling bestående af fordelingsgang, 3 store værelser samt flot badeværelse med bruseafsnit.
En sjælden udbudt ejendom!

Varme:
Varmepumpe (luft til vand)

Detaljer:
- Attraktiv beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Fremstår som det var bygget i går
- Gulvvarme i hele huset
- Genvex i hele huset
- HTH-køkken, bryggers og badeværelses moduler
- BWT vandbehandlingsanlæg
- Central støvsuger

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.