Langkildevej 47, 2650 Hvidovre

Super lækkert nyt (2018) rækkehus med egen have

Område:
Ejendommen er beliggende i roligt kvarter med gode parkeringsmuligheder. Fra adressen der kun få min. gang til både S-tog station og indkøbsmuligheder som Netto og Lidl. Derudover er området meget tæt på skole/gymnasium samt grønne arealer, kulturliv og sportsaktiviteter.

Ejendommen:
Top moderne rækkehus opført med gulvvarme overalt, lavenergiruder og dermed lavt varmeforbrug. Boligen har fået lavet mange dejlig tilvalg, som bl.a. kæmpe flisebelagt terrasse samt stor El-markise i den skønne baghave. Ejendommen er opført i 2018 og fremstår stadigvæk som et helt nyt rækkehus. Boligen byder på 122 kvm. fordelt over 2-plan samt en hyggelig forhave og stor baghave. Derudover er der et lille skur til opbevaring af diverse ting. En rigtig dejlig ejendom, som sjælden udbydes og hvor du slipper for vedligeholdelse de næste mange år.

Indretning:
Dejlig entre, stort og flot køkken-alrum med et skønt lysindfald. Lækker opholdsstue med mange indretningsmuligheder, med plads til både sofa og spisebord. Herfra er der udgang til den dejlige baghave med god plads til havemøbler, grill og spisebord. I stueplan finder du også et gæstetoilet og adgang til bryggers. På 1. sal har du 4 gode soveværelser med store vinduer, der fylder rummet med naturligt lys. Derudover byder 1. salen også på det lækre badeværelse, indrettet med bruseafsnit.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:

- Helt nyt (2018) rækkehus
- Gulvvarme overalt
- Lave driftomkostninger
- 4 soveværelser
- Lækkert køkken-alrum
- Børnevenlig område

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.