Ladefyldvej 6A, 2650 Hvidovre

Lækkert rækkehus i Hvidovre Nord i børnevenlig område!

Lækkert rækkehus i Hvidovre Nord!

Område:
Dejligt og centralt beliggende rækkehus i Hvidovre Nord i børnevenligt område - med få minutters gang til den dejlige Rebæk Sø, Hvidovre Station, gode indkøbscenter samt skole og institution.
Hvidovre byder på det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, svømmehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Rækkehus i røde sten med termoruder og tegltag, boligen er i 3 plan - opført i 1948 og fuldstændig istandsat i 2013. Ejendommen er på 166 kvm. inkl. kælder på 69 kvm. plus 14 kvm. havestue, beliggende på dejlig ugeneret grund på 362 kvm. med bl.a. stor overdækket træterrasse.

Indretning:
Indeholder: pæn entré med klinkegulv og halogenbelysning i loft samt trappe til kælder og første sal. Flot flisebadeværelse med bruseafsnit og toilet samt halogenbelysning i loftet. Lækket hvidt Ikea køkken fra med massiv træbordplade samt halogenbelysning i loftet og franskdør til entre. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, som har brændeovn samt udgang til havestue med trægulv hvorfra der er udgang til haven, med dejlig overdækket terrasse og den skønne have. Spisestue/værelse med franskdør til entre. Der er etableret lækkert klinkegulv med gulvvarme i hele stueplan.

1. sal har et stort soveværelse (opr. 2 vær.) med askeparketgulv.

Kælder indeholder: fordelingsrum med trappe til stueplan, viktualierum, bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og vask samt udgang til baghaven, disponibelt rum/værelse, fyrrum med naturgasfyr samt udgang til garagen og forhaven, lækkert flisebadeværelse med brus og toilet. Der er klinkegulv i hele kælderplan. Garagen er en integreret del af kælderen der også er med grå epoxy på gulvet og så er den opvarmet.

Varme: Naturgas

Detaljer:
* Lækkert overdækket træterrasse
* Stor kælder med masser af muligheder
* Børnevenlig område med central beliggenhed
* Store rum

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.