Vedbyholm 90, 2650 Hvidovre

Skøn 1-plans villa i børnevenligt kvarter!

Område:
Ejendommen er beliggende i Avedøre på meget stille og børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, station, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Pæn 1-plans villa opført i 1975 og fremstår i meget velholdt stand. En skøn bolig på 122 kvm. samt carport på 27 kvm. heraf udhus på 9 kvm. Boligen er beliggende på en 465 kvm. hyggelig lille grund med en dejlig lukket have med bl.a. 2 dejlige flisebelagt terrasser samt overdækning til cykler m.m.

Indretning:
Lys møblerbar entre, flot nyt (2016) badeværelse med brus, fint renoveret gæstetoilet, 2 gode børneværelser, dejligt stort forældre soveværelse (opr. 2 vær., pænt hvidt spisekøkken der er i åben forbindelse med stor opholdsstue. Fra stue og køkken/alrum er der udgang til de 2 dejlig terrasse hvorfra der er direkte adgang til haven. Fint bryggers med god med skabsplads samt naturgasfyr og vaskemaskine/tørretumbler samt udgang til forhaven. Boligen er utrolig godt indrettet og skal bestemt opleves.
Boligen har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
* God beliggenhed.
* Super god indretning med mulighed for 4 værelser.
* Der er fyldningsdøre i hele huset.
* Lækkert badeværelse fra 2016.
* 2 skønne terrasser, den ene med stor elektrisk markise.
* Der er nye parketgulve i stue, køkken og værelser fra 2008

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.