Hf. Kettehøj 69, 2650 Hvidovre

Helt fantastisk charmerende kolonihavehus på skøn Idyllisk andelsgrund.

Her får du et smukt og hyggeligt hus fra 2017. Huset er på 57 kvm. og fremstår som meget velholdt og indflytningsklar. Her får du bare lidt mere luksus, bl.a. gulvvarme i hele huset og så kan du sidde udenfor hele året og nyde livet i denne skønne spa med brændeovn, så bliver det ikke bedre. Der er rigtige mange gode detaljer ved ejendommen, som skal opleves ved fremvisning. Meget solrig have på 484 m2, hvor man kan nyde ude livet i sig egen lille oase. Der er også et udhus på ca. 11 kvm.

Kolonihaven har en meget central beliggenhed lige ved Netto og Rema 1000. Der er få min. gang til offentlige transport på Kettevej. Når man kommer ind på den meget stille villavej, så kan du straks mærke den hyggelig og stemningsfulde atmosfære i dejlige omgivelser med et rigtig socialt naboskab.

Fra forhaven præsenterer huset sig klassisk med sort træbeklædt facade og hvide vinduer. Terrassen er utrolig solrig, men man også vælge skygge og læ på grunden. I forhaven er der bl.a. hyggelig højbede og mange muligheder for beplantninger i haven helt efter jeres drømme. Der er 2 parkeringspladser på grunden og god plads til både grillen og urtehaven m.m.

Indenfor i det charmerende hus finder I et stort hyggeligt køkken i åbent forbindelse med spisestuen/opholdsstuen og udgang til denne dejlig terrasse/have. Endelig byder huset på 2 skønne lyse soveværelser samt flot badeværelse med brus og vaskemaskine.

Savner du et pusterum fra hverdagen, så dette kolonihavehus måske noget for dig. Ring og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.