Engholm Alle 30, 2650 Hvidovre

Indflytningsklart et-plans hus på hyggelig villavej

Område:
Huset på 102 kvm er opført i 1960 og ligger tæt på park, grønne områder, godt naboskab, mange børnefamilier og med gode stisystemer til stranden. Gode indkøbsmuligheder i Frihedens Stationscenter. Tæt på skoler, idrætshal, skøjtebane mv., og fra Friheden Station er der kun 13 min med S-toget til Kbh. H. Der er 8 kilometer til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er beliggende på en 638 kvm grund. På grunden ligger et udhus på 23 kvm. Huset er løbende moderniseret: Fra 2013 til 2015 er der isoleret krybekælder, ligesom der er isat energivenlige termoruder og skiftet til naturgasfyr. Dette har mere end halveret energiregningen. Ydermere er badeværelset nyistandsat i 2020.

Indretning:
Der er en god planløsning med regulære og indretningsvenlige rum - heraf tre værelser, som er opdelt i forældre- og børneafdeling. I den store stue med flot parketgulv og et dejligt naturligt lysindfald, er der udgang til den store nye træterrasse. Køkkenet er fra 2015 og med mulighed for spiseplads. Entré med klinkegulv, fordelingsgang, stort bryggers med naturgasfyr, vaskemaskine og tørretumbler.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
* God planløsning
* God pris
* Tæt på vandet
* Nyt badeværelse fra 2020
* Ny træterrasse fra 2020

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.