Nymarksvej 32, 2650 Hvidovre

Spændende villa med en skøn beliggenhed!

Område:
Ejendommen er beliggende i Hvidovre på meget stille og børnevenlig lukket villavej, tæt på grønne områder, og kun få min. gang fra Avedøre Station, indkøbsmuligheder og skole m.m. I Hvidovre har du det hele; dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen. Der er endvidere kort til strand (det tager kun 10 min. på cykel til Brøndby Strandpark).

Ejendommen:
Charmerende villa i gule mursten, med bølgeeternittag opført i 1961. Ejendommen er på 109 kvm. plus fin garage på 18 kvm. Ejendommen er beliggende på dejlig ugeneret grund på 684 kvm. med bl.a. en rigtig hyggelig have med mange muligheder.

Indretning:
Entre, fordelingsgang med mange indbygningsskabe, stort lyst soveværelse med parketgulv, 2 fine børneværelser med parketgulv, dejlig stor opholdsstue med udgang til haven, fint ældre køkken med god skabsplads, bryggers/fyrrym, badeværelse med terrazzogulv og brus samt fint toilet ligeledes med terrazzogulv.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
* God beliggenhed
* Godt udnyttet
* Hyggelig have
* Kan overtages hurtigt
* Mulighed for at sætte sit eget præg

EJENDOMMEN SKAL SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.