Muldager 9, 2605 Brøndby

Super charmerende nyrenoveret villa med central beliggenhed!

Super charmerende nyrenoveret villa med central beliggenhed!

Område:
Dejlig familievenlig placering i et meget hyggeligt villakvarter med godt naboskab. Her får du en beliggenheden med kort afstand til to gode skoler (Brøndbyvester Skole og Park Alle Privatskole), indkøbsmuligheder og mange fritidsaktiviteter. Desuden kort afstand til offentlig transport, motorvejsnettet og Ringvejen. I den kommende fremtid vil Letbanen også være i nærheden og blive et aktiv for området.

Ejendommen:
Skøn villa fra 1959/1962 på 210 m2 inkl. meget brugbar kælder. Huset fremstår i fin stand med bl.a. nyt køkken fra 2016, nye døre og vinduer fra 2018. Ejendommen er beliggende på dejlig ugenert grund på 747 m2 med bl.a. carport, havestue, udhus, legehus m.m.

Indretning:
Stueetage: Entre med granitgulv/parket samt trappe til kælder. To stuer i åben forbindelse med hinanden, der har et stort vinduesparti med fantastisk lysindfald. Begge stuer har trægulv og er lette at indrette med plads til både spiseafdeling, sofaafsnit samt hjemmekontor m.m. Køkkenet er et hvidt Invita-køkken med en mørk bordplade, der er gulvvarme i køkkenet. De tre værelser er fordelt i huset, de har alle parketgulv, og det ene har indbygget skab. Flot flisebadeværelse med bruseafsnit samt gulvarme.

Kælder: Kælderen byder på, fordelingsgang, stor gildestue, disponible rum, et vaskerum, et fyrrum og endnu et badeværelse med badekar samt gulvvarme.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Super charmerende villa på 210 kvm.
- Nyt køkken fra 2016
- Nyere tag
- Nye døre og vinduer fra 2018
- Der er gulvvarme i spisestue, køkken, og det ene værelse samt badeværelse i stueplan.
- God børnevenlig beliggenhed.
- Hyggelig have med carport, havestue, udhus m.m.

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.