Koralvej 17, 2650 Hvidovre

Er du på jagt efter en byggegrund/billig hus med en unik beliggenhed tæt på havnen?

Område:
Ejendommen er beliggende meget tæt på havnen i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter, som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken som nabo samt gåafstand til Engstrandskole, Langhøjskolen, Frihedens Butikscenter, Strandmark fritidscenter og Friheden Station m.m. Der er desuden kun en kort cykeltur til Valbybyparken, og gode indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vandet.

Ejendommen:
Fin 1-plans villa på 122 m2 plus 30 m2 udestue fra 1965 beliggende på en særdeles hyggelig grund på 925 m2 i det skønne Strandmarkskvarter. Her får du enten en bolig, hvor du selv kan sætte dit eget præg eller en fantastisk byggegrund. Alt i alt er det den ultimative placering, du sjælden finder til salg.

Indretning:
Fin entre/fordelingsgang, bryggers, køkken med god skabsplads, dejlig stor stue med mange gode indretningsmuligheder, badeværelse med brus, gæstetoilet, 2 gode soveværelse samt skøn udestue.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Unik beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Tæt på Hvidovre Havn og Strand
- Tæt på skoler og Frihedens Butikscenter
- Børnevenligt villakvarter
- Gode byggemuligheder
- Ugeneret grund
- Børnevenlig villavej

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.