Bygvænget 31, 4720 Præstø

Skøn murstensvilla i børnevenlig og naturrigt kvarter

Område:
Velkommen til denne fantastiske villa beliggende i de smukkeste omgivelser. Her får du et børnevenlig villakvarter, tæt på grønne områder, gode indkøbsmuligheder og kort afstand til både skole og institution. Derudover byder byen på den smukke Præstø havn, samt hotel Frederiksminde med deres michelin vindende restaurant. Skulle man savne storbyen, er der en times kørsel til København.

Ejendommen:
Skøn 1-plans murstensvilla på 148 m2 inkl. super lækker udestue på 28 m2 (bruges hele året) fra 1980, beliggende på en 763 m2 yderst hyggelig grund. Ejendommen byder på en skøn have med smuk beplantning, som komplementere havedammen, samt denne skønne fliseterrasse.Til boligen hører der også en 46 m2 overdækket carport/udhus med fliseindkørsel.

Indretning:
Entré med pæn trægulv, som har adgang til en lækker badeværelse, med både badekar og bruseafsnit, samt adgang til 3 soveværelser. Stor stue med god lysindfald fra alle sider, som er åbent i forbindelse med køkkenet samt udestue med klinkegulv. Fra udestuen er der adgang til have samt fliseterrasse med udsigt til en idyllisk havedam.

Varme: Elvarme og solceller på taget (på den gamle ordning)

Detaljer:
- Lækker udestue med adgang til fliseterrasse og have
- Carport
- Hyggelig have
- Havedam
- Meget velholdt ejendom.
- Flot udsigt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.