Stavnsbjergvej 9, 2650 Hvidovre

Skøn villa beliggende i hjertet af Avedøre Landsby med beboeligt anneks på 44 kvm.

Skøn villa beliggende i hjertet af Avedøre Landsby med beboeligt anneks på 44 kvm.

Område: Ejendommen er beliggende i den charmerende Avedøre landsby tæt på marker og grønne områder, stort naturområde med bl.a. heste, køer og får, tæt på ride center, boldbaner, idrætscenter. Få min. gang til offentlig transport, skole, daginstitutioner m.m. 5-10 min til Hvidovre Havn & Brøndby Havn, gode indkøbsmuligheder og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen: Huset er opført i 1880 og er totalt renoveret med bl.a. nyere tag, badeværelse og køkken samt etablering af gulvvarme i stueplan. Ejendommen er beliggende på hyggelig ugenert grund 756 kvm. Ejendommen er i 2 plan og er på 92 kvm (1. sal er dog ikke er godkendt).
Der er derudover en lille kælder på 11 kvm. På grunden er der også opført et anneks/udhus på 44 kvm. Den skønne have byder bl.a. på en fin flisebelagt indkørsel med plads til 2-3 biler, stor overdækket fliseterrasse samt udhus.

Indretning: Entréen til ejendommen ligger i åben forbindelse med det flotte køkken/alrum med klinkegulv og det pæne Svane køkken fra 2010. Stort lækkert badeværelse fra 2010 med bruseafsnit og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Stor stue med klinkegulv og trappe til 1. sal samt udgang til en skøn overdækket terrasse hvorfra der er udsigt over haven.

1.salen består af 2 rummelige værelser med gulvtæppe. (1. salen er ikke godkendt)

Kælderen rummer fyrrum.

Anneks/udhus: Stort disp. rum, nyt køkken, badeværelse fra 2019, disp. rum med trægulv (anneks er godkendt til udhus)

Varme: Naturgas

Detaljer:

- Idyllisk beliggenhed med hyggelig have.
- God beliggenhed med grønne områder.
- Nyere tag, køkken og badeværelser.
- Nye vinduer fra 2019.
- Gulvvarme i stueetagen.
- Der er fritlæggende bjælker i stueplan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.