Søstjernevej 43B, 2650 Hvidovre

Dejligt halvt dobbelthus i Strandmarkskvarteret

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Strandmarkskvarter, et stille og børnevenligt område, tæt på Langhøj Parken, skole, fritidscenter m.m. Få min. gang til Frihedens Station, havnen og indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Halvt dobbelthus på 107 kvm. inkl. 18 kvm. udestue. Ejendommen er fra 1964 og er beliggende på en skøn ugeneret grund på 498 kvm. med bl.a. carport, udhus og stor overdækket træterrasse med spa m.m.

Indretning:
Entre med klinkegulv, pænt flisebadeværelse med bruseafsnit, bryggers med klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler. Køkken med spiseplad samt parketgulv og egen ind/udgang. Værelse med parketgulv og indbygget skab, stor stue med parketgulv og brændeovn samt udgang til den dejlige udestue hvorfra der er udgang til haven. Fint soveværelser med indbygget skab og parketgulv.

Varme: Fjernvarme

Detaljer:
- Nyere stål tag
- Billig varmeudgift (energimærke C)
- Skøn have
- Hyggelig udestue
- Overdækket indgangsparti med spa

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.