Poppel Alle 45, 2650 Hvidovre

Skøn villa i Risbjergkvarteret

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Risbjergkvarter på lukket villavej. Få min. gang fra den dejlige Vigerslevpark og Hvidovre Stadion m.m. Hvidovre kommune har det hele: Dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Boligen er en lækker murmestervilla på 118 m2 + 64 m2 kælder, som er opført i 1936. Huset er opført i gedigne materialer og opvarmet med naturgasfyr. Ejendommen er beliggende på en skøn stor ugeneret grund på 738 kvm. med bl.a. flisebelagt indkørsel, dejlig flisebelagt solterrasse samt lækker træterrasse . Herudover er der også en fin garage på 14 m2.

Indretning:
Entre med med opgang til 1.sal samt nedgang til kælder. Dejlig lys opholdsstue med super flot stukloft i åbent forbindelse med skøn spisestue som har udgang til denne fantastiske sydvendte træterrasse. Fra spisestuen er der åbent til smukt nyt (2018) HTH køkken med god skabsplads og alle hårde hvidevarer.
1.sal: 3 gode soveværelser samt pænt badeværelse med brus.
Høj tør kælder: Fint toilet, stort opholdsrum (tidligere brugt som soveværelse), stort vaskerum/fyrrum som evt. kan indrettes som stort badeværelse. Desuden er der fint viktualierum samt værksted.

Varme:
Naturgasfyr


Detaljer:
- Super beliggenhed i Risbjergkvarteret
- Charmerende villa
- Nyere tag (2010)
- Flot nyt HTH køkken (2018)
- 3 gode soveværelser
- Høj tør kælder
- Fremstår særdeles velholdt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.