Røngård Alle 1B, 2610 Rødovre

Lækker indflytningsklar 1-plans halvt dobbelt hus med meget lav ejer- & energiudgifter!

Område:
Her får man et område i rivende udvikling, tæt på den kommende Letbane og kommunen er i gang med at færdiggøre det meget smukke arkitektoniske gadeplansprojekt (se under fotos) Grunden foran ejendommen bliver særdeles indbydende. Du er i kort gåafstand til Fakta og en kommende Netto, Islev Skole, daginstitution, svømmehal, offentlig transport m.m. Hvis du skal med S-toget kan du hurtigt cykle til Husum Station. Her er også dejlige grønne omgivelser som Vestskoven og skal du fange motorvejen kan det gøre meget hurtigt.
En helt perfekt central beliggenhed.

Ejendommen:
Ejendommen er fra 1985 og fremstår særdeles velholdt. Der er bl.a. nyere tag (2013), stikkontakter og paneler fra 2017, nye blandingsbatterier, udskiftning af alle vinduer til træ/alu med trelagsglas, lydisolering og energimærke A i september 2018. Boligen er beliggende fint lidt for sig selv for enden af vejen. Der er også carport med indbygget redskabsrum samt endnu et skur tilknyttet. Der er desuden egen indkørsel via Islevbrovej.

Indretning:
Planløsning er helt optimal med tre meget rummelig værelser. Flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme fra 2008. Dejligt køkken ligeledes fra 2008 i god kvalitet og meget stilren med bl.a. bordplade i betonlook med indbygget håndvask. Alle hvidevarer er desuden i energiklasse A. Fra køkkenet er der adgang til det skønne praktiske bryggers med vaskefaciliteterne. Fra Køkken er der åbent til en hyggelig spiseafdeling og den skønne opholdsstue, hvorfra der er direkte adgang til den pragtfulde udestue.
Udendørs får I et smukt nyere haveanlæg fra 2018. Haven er nem at holde og med flot flisebelægning, der breder sig i flere niveauer, hvor man bl.a. kan placere havemøbler og grill.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Nyere tag
- Stikkontakter og paneler 2017
- Badeværelse og køkken 2008
- Nye træ/alu., trelagsglas og lydisoleringvinduer 2018
- Meget central beliggenhed
- Særdeles godt udnyttet

Skynd dig og ring for at bestille en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.