Søliljevej 22, 2650 Hvidovre

Unik beliggenhed i Strandmarkskvarteret tæt på havnen

Område:
Ejendommen er beliggende lige nede ved havnen (ca. 300 m væk) i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter, som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken som nabo samt gåafstand til Engstrandskole, Langhøjskolen, Frihedens Butikscenter, Strandmark fritidscenter og Friheden Station m.m. Der er desuden kun en kort cykeltur til Valbybyparken, og gode indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vandet.

Ejendommen:
Pæn charmerende villa på 89 kvm. fra 1959 med tilbygning fra 2014. Nyt tag (2018) på det oprindelig hus. Skøn ugeneret grund på 604 kvm. og en rigtig hyggelig have med bl.a. en skøn fliseterrasse. Fin garage på 25 kvm. samt udhus/værksted på 9 kvm. En dejlig bolig med rigtig meget sjæl og en super beliggenhed.

Indretning:
Fin entre, 3 gode soveværelser, fantastisk charmerende køkken med god skabsplads i åbent forbindelse med spisestuen og opholdsstuen som har udgang til den skønne have. Fint badeværelse med brus, bryggers og rummelig fordelingsgang med udgang til haven og indkørslen.

Varme: Naturgas

Detaljer:
- Unik beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Tæt på Hvidovre Havn og Strand
- Tæt på skoler og Frihedens Butikscenter
- Børnevenligt villakvarter
- Super godt udnyttet
- Nyt (2018) tag på det oprindelig hus

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.