Alsvej 109, 2970 Hørsholm

Lækker 1 plans villa på 120 kvm. med central beliggenhed i Hørsholm!

Lækker 1 plans villa på 120 kvm. med central beliggenhed i Hørsholm!

Ejendommen:
Flot villa med 120 veldisponerede kvm. opført i 1961. Ejendommen er opført i mursten der er pudset, har nyere termoruder og facadebeklædning af cedertræ. Ejendommen er beliggende på en skøn ugeneret grund på 987 kvm. Forhaven indeholder parkeringsplads til 2 biler, hvorfra der er adgang til carporten via en skydeport samt flisebelægning rundt om hele huset. I gavlen af huset er der adgang til et stort overdækket areal til opbevaring af cykler m.m. Baghave byder på en stor græsplæne med rhododendronbed og dejlig solrig fliseterrasse. Endvidere stor overdækket terrasse samt udhus fra 2018 med god opbevaringsplads. Her er plads til både børnenes leg og de grønne fingre samt hygge på terrasserne.

Område:
Ejendommen er beliggende tæt på hverdagens bekvemmeligheder med indkøb, skole, daginstitutioner, sport og fritidsfaciliteter og skøn natur. Naturen i området er storslået med Hørsholm Kirke, der omkranses af Hørsholm Slotspark. I nærheden finder du også den skønne skov, Rungsted Hegn, samt livlige Rungsted Havn og badestrand.


Indretning:
Villa er på 120 velindrettet kvm. og fremstår moderne og lys og venlig.

Entre med indbygget skab og klinkegulv, flot gæstetoilet, værelse med gulvtæppe/parketgulv, lys opholdsstue med stort vinduesparti mod haven med udgang. Stuen har parketgulv indeholder også en brændeovn. I åbent forbindelse med stuen ligger det indbydende køkken/alrum med spiseplads samt det flotte hvide HTH køkken med alt i hårde hvidevare. Pænt bryggers med klinkegulv og egen ind/udgang. Fordelingsgang med adgang til 3 værelser. Dejligt flisebadeværelse med bruseafsnit, gulvvarme, håndklædevarmer samt LED belysning i loftet og væghængt toilet. Værelse med indbygget skab. Lækkert forældre soveværelse med stort indbygget skab samt udgang til overdækkede terrasse. Kontor/værelse der ligeledes har udgang til den overdækkede terrasse.

Ejendommen fremstår meget velholdt og er indflytningsklar.

Opvarmning:
Naturgasfyr fra 2012


Detaljer:
- Lækkert HTH-køkken fra 2012
- Under tæpperne i værelserne og fordelingsgang er der parketgulv
- Nyt badeværelse fra 2017
- Velanlagt og ugeneret have
- Lækker overdækket terrasse fra 2018
- Der er indlagt fibernet på ejendommen
- 4 Værelser

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.