Strandholms Alle 43B, 2650 Hvidovre

Dejligt halvt dobbelthus i Strandmarkskvarteret

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Strandmarkskvarter, et stille og børnevenlig område, tæt på Langhøj Parken, skole, fritidscenter m.m.. Få min. gang til Frihedens Station, havnen og indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Halvt dobbelthus på 138 kvm. opført i 1959 og væsentligt tilbygget i 2006 + anneks/udhus på 30 kvm. Boligen er beliggende på en skøn ugeneret grund på 590 kvm. med bl.a. carport og stor overdækket træterrasse m.m.

Indretning:
Entre/brygggers med klinkegulv med gulvvarme, pænt gæstetoilet, kæmpe vinkelstue med parketgulv samt gulvvarme samt spiseafsnit. Stuen har et rigtigt godt lysindfald via de store vinduesfag i gavlen samt ovenlys og så er der direkte udgang til den store dejlige overdækket terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spiseafsnittet i stuen og har også gulvvarme. Gennemgangsværelse/kontor, lækkert badeværelse fra 2012 med bruseafsnit samt gulvvarme, fordelingsgang (gammel entre). 3 store gode soveværelser hvor det ene har indbygget skab .

Varme: Naturgasfyr

Detaljer:
- Nyt tag på halvdelen af huset (2020)
- Lækker stor overdækket terrasse
- Skøn have
- Flot badeværelse fra 2012
- Fedt isoleret opvarmet anneks/udhus på 30 kvm.
- Tilbygning fra 2006 med bl.a. køkken, stue, gæstetoilet m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.