Folemarksvej 82, 2605 Brøndby

Super charmerende nyrenoveret villa med central beliggenhed!

Område:
Dejlig familievenlig placering i et meget hyggeligt villakvarter med godt naboskab. Her får du en beliggenheden med kort afstand til to gode skoler (Brøndbyvester Skole og Park Alle Privatskole), indkøbsmuligheder og mange fritidsaktiviteter. Desuden kort afstand til offentlig transport, motorvejsnettet og Ringvejen. I den kommende fremtid vil Letbanen også være i nærheden og blive et aktiv for området.

Ejendommen:
Skøn villa fra 1956/1962 på 124m2 + 30m2 meget brugbar kælder. Huset fremstår super lækkert som bl.a. i 2014/2015 har fået nyt køkken, nyt badeværelse, nyt el/VVS, nye gulve, nye vinduer/hoveddør m.m. Alle løsninger er udført i lækre og stilfulde materialer. Her
får I en garage på 20 m2 og en skøn grund på 889 m2 med en stor græsplæne, som byder på masser af plads og sommerens grillaftener kan nydes på den skønne overdækket terrasse.

Indretning:
Stueetage: Flot og rummelig entré med trappe mod førstesalen og kælder. Super flot badeværelse med bruseniche, pænt børneværelse, fantastisk skønt køkken-alrum med god skabsplads og i åben forbindelse med den store dejlige spisestue. Herfra er der forskudt plan op til den hyggelig opholdsstue.
1.sal: Dejligt stort soveværelse, god brugbar repos samt fint børneværelse.
Høj og tør Kælder: Fint fyrrum, vaskerum samt stort disp. rum med mange indretningsmuligheder.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Super charmerende villa som bl.a. i 2014/2015 har fået nyt køkken, nyt badeværelse, nyt el/VVS, nye gulve, nye vinduer/hoveddør m.m.
- Nyt gasfyr (2019)
- Gulvvarme i hele stueetagen (inkl. opholdsstue og soveværelse)
- Quooker
- God børnevenlig beliggenhed.
- Hyggelig have med mange muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.