Odysseus Alle 10, 2650 Hvidovre

Total igennem renoveret Villa beliggende i Grækerkvarteret!

Total igennem renoveret Villa beliggende i Grækerkvarteret!

Område:
Ejendommen er beliggende i Grækerkvarteret på en meget stille børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, lige ved Friheden Station, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele, dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Fantastisk lækker villa 120 m2 + 36 m2 meget brugbar kælder, som lige har gennemgået en total istandsættelse, hvor små og store detaljer med kvalitetsmaterialer har været i brug. Herunder fuldstændig nyt køkken, nyt badeværelse, nyt el/VVS, nye gulve, nyt tag med solceller, 3-lags vinduer, gulvvarme på hele stueetagen, garage med nystøbt gulv samt klargjort til strøm.

Indretning:
Huset byder på en stor entré med store flotte gulvfliser, en dejlig rummelig fordelingsgang, to skønne store børneværelser med sorte døre, der giver huset et flot kontrast i forhold til de hvide vægge. Rumlig soveværelse med et stort klædeskab der giver plads til det hele og mere til. Et super lækkert badeværelse, forsynet med smukke guvlfliser, en lækker håndvask og rainshower samt unidrain. Husets mest centrale rum er det åbne køkken-alrum, her får du alt det lækre udstyr som hjertet begære - Stilren hvidt HTH køkken med en sort bordplade, Vin køleskab, quooker, integreret spiseplads og loftspots. Stuen er åbnet til køkkenet og har direkte adgang til hyggelig fliseterrasse samt have. Et fantastisk rum med et super lysindfald.

Kælder/underetagen indeholder: Bl.a. super flotte 60x60 gulvfliser, skønt stort bryggers med god plads til alt det praktiske. Super godt disp.rum med udgang/indgang, som er oplagt til stort aktivitetsrum eller stort hjemmekontor. Kælderen er forsynet med genveks og der også lavet omfangsdræn samt pumpebrønd.

Haven byder på masser af plads, hvilket giver køber gode muligheder for at sætte sit eget præg.

En meget sjælden udbudt ejendom - skynd dig og ring for en fremvisning.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Total istandsat villa med bl.a nyt køkken, nyt badeværelse, nyt el/VVS, nye gulve, nyt tag med solceller, 3-lags vinduer, gulvvarme på hele stueetagen
- Lækker kælder som kan anvendes til mange formål.
- Quooker og vinskab
- kvalitetsmaterialer i hele huset
- God børnevenlig beliggenhed.
- Hyggelig have med mange muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.