Vestkærs Alle 45, 2650 Hvidovre

Skøn bungalow, beliggende i Risbjergskvarteret et stenkast fra Vigerslevparken!

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Risbjergskvarter. Få min. gang fra den dejlige Vigerslevpark og Hvidovre Stadion. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i gule mursten og har termoruder, den er indrettet i 2 plan: En rigtig dejlig høj og tør kælder og en dejlig stueetage med udgang til stor overdækket træterrasse med udsigt over haven. Ejendommen er beliggende på 762 kvm. ugenert grund med bl.a. fliselagt indkørsel, carport og udhus.

Indretning:
Stueplan: Rummelig entré med laminatgulv, stukloft samt halogenbelysning, flint værelse med laminatgulv. Pænt nyere IKEA køkken med trappe til kælder samt udgang til den pragtfulde overdækkede træterrasse. Flot stue med laminatgulv, stukloft samt brændeovn. Spisestue ligeledes med laminatgulv og smuk stukloft, flot soveværelse med trægulv, stukloft og høje paneler.
Høj kælder: fordelingsgang med egen ind/udgang, bryggers/vaskeafsnit, fyrrum/værksted/hobbyrum, pænt nyere badeværelse med bruseafsnit, vandbåren gulvvarme, halogenbelysning og håndklædevarmer. 2 disponible rum (værelser). Der er klinkegulv i hele kælderen.

Varme:
Naturgasfyr fra 2016

Detalier:
- God beliggenhed
- Nyere naturgasfyr
- Nyere køkken og badeværelse
- Fantastisk overdækket træterrasse
- Indflytningsklart

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.