Storegade 13, 2650 Hvidovre

Skøn villa godt beliggende med nyere tegltag fra 2015

Område: Ejendommen er beliggende i den charmerende Avedøre landsby tæt på marker og grønne områder, stort naturområde med bl.a. heste, køer og får, tæt på ridecenter, boldbaner, idrætscenter. Få min. gang til offentlig transport, skole, daginstitutioner m.m. 5-10 min til Hvidovre Havn & Brøndby Havn, gode indkøbsmuligheder og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen: Huset er opført i 1955 og har nyere rødt tegltag fra 2015, beliggende på en stor grund på hele 923 kvm, huset er i 2 plan og er på 143 boligkvm. der er derudover en udestue på 19 kvm samt garage på 20 kvm. Der er en stor skøn forhave med terrasse, hyggekroge og flagstang. I baghaven er der en kæmpe fliseterrasse, skur og skøn have. Stor brostensbelagt indkørsel ned til carport.

Indretning: Vindfang, entré med trægulv samt trappe op til 1.sal, stort soveværelse med trægulv og fyldningsdør, stue/spisestue med trægulv i åbent forbindelse med køkken samt udgang til skøn terrasse i forhaven, lyst pænt køkken med trægulv, stor stue med parketgulv og udgang til en skøn udestue, fra køkken er der adgang til anden entre/gang med klinkegulv, bryggers med klinkegulv, plads til vaskesøjle, bagindgang samt naturgasfyr, stort badeværelse med gulvvarme, brus, toilet og lyse fliser.
1.salen: en repos, stort værelse med trægulv, værelse med trægulv samt indbygget skab, badeværelse med brusebad og toilet.

Varme: Naturgas

Detaljer:
- Stor idyllisk have med flere fliseterrasser
- God beliggenhed med grønne områder
- Nyere rødt tegltag fra 2015
- Mange kvm for pengene!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.