Grænsevej 76, 2650 Hvidovre

Håndværkertilbud/hus til nedrivning på 888 kvm stor grund med skøn ugenert have med frugttræer

Område:
Ejendommen er beliggende i Hvidovre på meget stille og børnevenlig villavej, tæt på grønne områder. Få min. gang til off. transport, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: Dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.
Ejendommen:
Her er chancen for at få et hus, du kan sætte dit eget præg på og med mulighed for senere at lave en tilbygning. Alternativt får du en perfekt beliggenhed på en stor grund på 888 kvm, til opførsel af dit NYE DRØMMEHUS. Den hyggelige vej er med grønne rabatter og området er meget børnevenligt.
I forhaven er der indkørsel til carport med tilhørende udhus. Haven skal opleves - du tror ikke du har naboer og her findes et væld af blomster, stauder, frugttræer, bærbuske m.m. Masser af plads til børnenes leg og evt. etablering af legeområde. Her kan du holde hyggelige fødselsdagsfester med langbord under kirsebærtræerne.
Huset er opført 1960 i røde sten og har en pudset væg mod haven. Selve huset trænger til en opdatering flere steder. Der er skiftet vinduer overalt i 2009. Tidligere er der pålagt DECRA tag og gasfyret er fra 2018. De oprindelige massive parketgulve findes i hele huset, bortset fra køkken og bad. Standen bærer præg af husets alder. Den høje kælder er med vinduer til det fri og har mange anvendelsesmuligheder.
Indretning:
Entré med trappe til kælder og adgang til husets øvrige rum. Værelse, stort soveværelse samt badeværelse med bruseniche. Det ældre køkken har charme og en lille spiseplads. Den store stue er i hele husets bredde med masser af lysindfald og loft til kip.
Kælderens grundplan er en kopi af stueplan og har egen udgang. Her er viktualierum, bryggers/vaskerum, fyrrum, disponibelt rum og et stort rum til f.eks. gildestue eller hobbyværksted.
Lige meget om du vælger at renovere eller bygge nyt - SÅ HAR DU VALGT DEN RIGTIGE GRUND.
Varme:
Naturgasfyr fra 2018

Detaljer:
- Super beliggenhed
- Skøn stor ugenert have med flere gamle frugttræer
- Carport med udhus/redskabsrum
- Fuld kælder med egen ind/udgang
- Termovinduer fra 2009
- Mulighed for at opføre dit eget drømmehus

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.