Norgesvej 19, 2800 Kongens Lyngby

Dejlig lys og venlig villa med super beliggenhed i Ørholm!

Område:
Beliggende i hjertet af Ørholm, tæt på Nymølle, Mølleåen, Ravnholmskoven og det "Danske Schweiz", som giver dig rig mulighed for løbetur og cykelture. Det hyggelige kvarter har gode skoler og institutioner. Der er bus og lokalbane ("Grisen") tæt på huset. Der er desuden indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet (Brugsen) og få minutter i bil (10 minutter på cykel) til Lyngby Centrum med Lyngby Storcenter, Magasin og masser af detailbutikker, biograf og cafeer m.m.

Ejendommen:
Et charmerende hus fra 1949/1982 på 187 etagekvadratmeter samt garage på 18 m2 der oser af charme og sjæl. Boligen har en god planløsning samt mange gode detaljer. Villaen er beliggende på en 1053 kvm. skøn ugeneret grund på stille villavej. Huset fremstår totalt meget velholdt med bl.a. nyere spisekøkken og lækkert nyt flisebadeværelse (2014).

Indretning:
Dejlig entre/fordelingsgang med pænt trægulv, stor lys opholdsstue med parketgulv og brændeovn samt udgang til skøn solterrasse, super pænt flisebadeværelse med brus, lækkert spisekøkken i hvidt og med flot træbordplade samt integreret hårde hvidevarer, 3 gode soveværelser. Høj og tør kælder: Dejligt bryggers/fyrrum med adgang til fint opbevaringsrum, viktualierum (oplagt til evt. ekstra toilet), kæmpe stort opholdsrum samt et ekstra opholdsrum (begge rum kan anvendes til beboelse, men ikke godkendt)

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
- Unik god beliggenhed
- 187 etagekvadratmeter
- Dejlig stor grund
- Nyere spisekøkken og nyt badeværelse (2014)
- Lækker solterrasse
- Indflytningsklar

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.