Flemmingvej 2, 2650 Hvidovre

Skøn 1-plans villa i Hvidovre Nord på 160 kvm.

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Hvidovre Nord, centralt beliggende ved Hvidovre Torv, butikscenter og den gamle kirke. Få min. gang fra Præstemoseskolen, børneinstitutioner og den dejlige Vigerslevpark, Hvidovre Station, gode indkøbsmuligheder samt tæt beliggende på Friluftsbadet m.m.. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er en dejlig 1-plans villa i gule mursten og med fuldmurede indervægge samt med betontegls tag og termoruder. Ejendommen er fra 1967 og er tilbygget i 1979, den er beliggende på en 638 kvm. skøn grund, med bl.a. flere solterrasser samt garage m.m.

Indretning:
Indeholder: Entré/fordelingsgang med smukt massivt egetræsparketgulv og indbygget skab, gæstetoilet, pænt hvidt flisebadeværelse med bruseafsnit, 4 gode værelser alle med massivt egetræsparketgulv. Hyggeligt spisekøkken med massivt parketgulv, dejlig opholdsstue med massivt egetræsparketgulv og pejs samt udgang til haven. Fra stuen er der direkte adgang til endnu en stue der også har udgang til haven og så er der en brændeovn. Huset sidste rum er et bryggers der har egen indgang og ligger mellem entreen og køkkenet.

Varme:
Oliefyr

Detaljer:
- Central beliggenhed i Hvidovre Nord
- Få min. gang fra skoler og institutioner
- 4 gode værelser
- 2 skønne stuer
- Hyggeligt spisekøkken
- 3 skønne ugeneret terrasser
- Der er egeparket i i alle 4 værelser, den ene stue samt køkken.
- Der er nyere termoruder i 2/3 af huset
- Huset er arkitekttegnet og præmieret af Hvidovre kommune i 1967
- Der er egeparket i i alle 4 værelser, den ene stue samt køkken.

EJENDOMMEN SKAL SES !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.