Rebæk Alle 57, 2650 Hvidovre

Super lækkert sort træhus

Område:
Ejendommen er beliggende i haveforeningen Præstemosen i det skønne Hvidovre Nord, tæt på Rebæk Sø, Brøndbyskoven, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Boligen er opført i 2016 og er et smukt sort træhus med tagpap og 3-lags termoruder. Boligen er på 56 kvm. plus 12 kvm. isoleret udhus og 13 kvm. overdækket stor lækker træterrasse, fint lille cykelskur og er beliggende på skøn ugeneret grund på 371 kvm. med nem have. Ejendommen fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar. Et fritidshus i særklasse, som sjældent udbydes.

Indeholder:
Lækkert køkken-alrum med super flot køkken, som har alt i hårde hvidevarer bla. opvaskemaskine og udgang til terrasse, lys opholdsstue i åbenforbinelse med køkken med hems samt udgang til terrasse, soveværelse med udgang til terrasse, flot badeværelse med brus og vaskemaskine. Alle rum har klinker med gulvvarme og vægge har filt. Haven byder udover på en lækker terrasse i hårdt træ på en udendørs bruser samt et lille cykelskur. Der er parkering ude foran huset.

Varme:
El-varme

Detaljer:
- Klinker og gulvarme overalt
- Flot lysindfald
- Nyopført i 2016
- Nem have
- Lækker terrasse i Jatoba hårdttræ terrasse
- Udendørs bruser
- Parkering ude foran huset

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.