Hammelvej 1, 2610 Rødovre

Flot og vedligeholdt 1½ plans villa på 188 kvm.

Område:
Ejendommen er beliggende i hyggeligt og lukket og børnevenligt kvarter i Islev. Få hundrede meter fra huset har du Islev Torv, Islev Skole, institutioner og bus 12 tager dig hele vejen ind igennem København. Af grønne områder har du Kagsmosen og Vestvolden indenfor kort afstand.

Ejendommen:
Stor familievilla i 2 plan på hele 188 kvm. inkl. havestue. Ejendommen er opført i røde mursten med termoruder og bølgeeternittag og er fra 1961 og er blevet tilbygget med ny 1. sal i 1997. Ejendommen er opvarmet af naturgasfyr og har et meget lavt varmeforbrug. Boligen er placeret på en 1.194 kvm. stor grund, med en flisebelagt terrasse, hyggelige træer og masser af plads til leg, boldspil og grillhygge m.m.

Indretning:
Rummelig entre med parketgulv, stort indbygget skab samt trappen op til 1.salen, stort lækkert køkken/alrum med plads til mange spisende gæster. Køkkenet er i lyse elementer og har bordplade i sort granit og så er der gulvvarme. Fra køkkenet er der adgang til fint bryggers med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt egen indgang/udgang. Stue med parketgulv og franskedøre ind til køkken/alrum. Fra køkken-alrum har du adgang til den hyggelige havestue. Pænt badeværelse i charmerende stil med bruseafsnit, halogenbelysning i loftet samt gulvvarme. Fint værelse med parketgulv.

1. salen: på 1.salen får du hele 4 værelser, alle i en god størrelse og alle med parketgulv, endvidere er der en stor repos samt et flot badeværelse med bruseafsnit samt badekar og gulvvarme.

Varmekilde:
Naturgasfyr

Detaljer:
- Stor familievilla i rolige omgivelser
- 5 værelser
- 2 flotte badeværelser fra 2006 og 2011
- Lækkert køkken fra 2014
- Hygggelig havestue
- Billig opvarmning - sælger har brugt kr. 9.306,- over det sidste år
- God planløsning og alle kvadratmeter er godt udnyttet
- En fantastisk ejendom, der er lige til at flytte ind i

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.