Storegade 23D, 2650 Hvidovre

Helt nyt unikt ½ dobbelthus med en særdeles charmerende stil!

Område:
Ejendommen er beliggende i den gamle del af Hvidovre By tæt på marker og grønne områder, stort naturområde med bl.a. heste, køer og får, tæt på ridecenter, boldbaner, idrætscenter. Få min. gang til offentlig transport, skole, daginstitutioner m.m. 10 min. til Hvidovre Havn & Brøndby Havn. Gode indkøbsmuligheder og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen. Området har mange charmerende ældre huse og denne fantastiske bolig er en arkitektonisk perle som falder i tråd med byens øvrige charmerende stil.

Ejendommen:
Stueplan: Dejlig lys stue og køkken-alrum med mange rummelige kvadratmeter med plads til den større familie. Fra stuen er der udgang til denne skønne have med super flot sort stenbelægning rundt om hele huset og bl.a. med flere terrasser, hvor man kan nyde sin morgenmad og de senere eftermiddags- og aftentimer i solen. I forlængelse af det flotte hvide køkken fra HTH er der et lækkert bryggers med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Herudover er der god opbevaringsplads i skabene, der også indeholder teknikrum for bl.a. ejendommens varmegenanvendingssystem og luft til vandanlæg der forsyner huset med billig varme. Det årlige varmeforbrug er estimeret til ca. kr. 2.666,--. I stueplan er der endvidere et værelse, en meget rummelig entré med garderobeskab og et super flot meget badeværelse med brus.

1.sal: Her er der 3 store værelser, skønt forældresoveværelse og 2 lyse børneværelser, der begge har indbyggede skabe samt en stor lys repos, der meget vel kan indrettes til en hyggelig tv-stue/computerplads, børnenes fælles legerum, alt efter familiens behov. Ejendommens badeværelse i samme flotte stil som det andet.

Varme:
Luft til vand pumpe

Detaljer:
* Alt er nyt
* Ingen vedligeholdelse i mange år
* Lavt varmeforbrug
* Lysindfaldet er helt unikt i dette hus
* Kvalitets hårde hvidevarer bl.a. fra Miele
* Nem have og skønne terrasser

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.