Rebæk Søpark 3, 12. 1214., 2650 Hvidovre

1-vær. lejlighed med fantastisk udsigt

Området
Med en bolig i Rebæk Søpark, kunne du ikke være placeret mere centralt. Lige ved indkøbsmuligheder og få skridt til Rødovre Station. Herfra er der kun 13 min. til KBH H. Hvidovre Hospital og politiskolen er også beliggende med meget kort afstand. Selvom Rebæk Søpark ligger centralt, er det vigtigt at nævne de flotte grønne område som Rebæk Sø og Brøndby Skov, som virkelig giver et indtryk af frihed for storbyen.

Ejendommen
Opført i 1972, har elevator, dørtelefon, aflåst cykelparkering, mulighed for hybridnet/bredbånd, vaskeri og legeplads. Der er desuden gode parkeringsforhold på stor fælles parkeringsplads.

Boligen
Entre med garderobeskab. Flot badeværelse med brus og vaskemaskine samt tørretumbler. Pænt køkken med hvide elementer samt alt i hårde hvidevarer. Stor stue hvori der er blevet etableret en skabsvæg, så man får en mere "privat soveplads". Fra stuen er der udgang til denne dejlige altan* med den mest fantastiske udsigt. Boligen er oplagt for dig som er førstegangskøber eller forældrekøb.Her får du en attraktiv og indflytningsklar lejlighed med en unik beliggenhed.

Varme
Fjernvarme

Detaljer
*Altanen er en brandaltan/flugtvej og skal til enhver tid være ryddet og farbare
- Super flot udsigt
- Oplagt til forældrekøb og førstegangskøbere
- Billig lejlighed
- Central beliggenhed
- Lave ejerudgifter
- Kan overtages hurtigt

Vi er den ejendomsmægler i Hvidovre der sælger flest lejligheder. Kilde boligsiden.dk den 18.08.2022

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.