Næsborgvej 76, 2. th., 2650 Hvidovre

Total istandsat 3 vær. med unik privat tagterrasse!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. nye termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkæder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Lejligheden gennemgået en større istandsættelse i slutningen af 2020, hvor der blandt andet er lavet nyt køkken, badeværelse, nyt el, ny afhøvlede gulve samt der er sat filt på alle væge og der er malede.
Boligen er bestående af en lys og venlig entré med parketgulv, lyst soveværelse med parketgulv. Flot nyt IKEA-køkken med god skabsplads samt lille spiseplads. Lækkert nyt flisebadeværelse med Metro-fliser på væggene samt flotte stiftmosaik på gulvet, der er fint bruseafsnit i badeværelset. Stor lys stue med parketgulv og en flot detalje på den ene væg hvor der er opsat et akustikpanel i lyst træ. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der udgang til den fantastiske tagterrasse hvor fra der er udsigt til grønne områder. Fra stuen er der adgang til soveværelse/kontor/spisestue med parketgulv. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Lejligheden har fået skiftet vandrør, lavet tagterrasse samt udskiftet termoruder.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Unik stor privat tagterrasse
- Nyt køkken og badeværelse
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder
- Lejligheden fremstår indflytningsklar

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.