Rebæk Søpark 11, 1. mf., 2650 Hvidovre

Stor 2-værelses lejlighed med spisekøkken og stor altan i super stand

Sælger ønsker at modtage det bedste bud på lejligheden tættest på udbudsprisen.

Område:
Skønt beliggende lige op af Rebæk Sø og få min. gang til Rødovre Station og Brøndbyskoven samt 10 minutters gang til Hvidovre Torv/Hvidovrevej med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i veldrevet ejerforening med rigtige gode fællesfaciliteter såsom dørtelefon, elevator, kabel-tv, vaskeri, tørrerum, aflåst cykelkæder og gode parkeringsmuligheder. Denne lejlighed er beliggende med direkte udsigt til de grønne arealer. Der er brugsret til eget kælderrum og så er vaskeriet gratis.

Lejligheden:
Lejligheden fremstår i utrolig flot stand den indeholder: entre/fordelingsgang med parketgulv og indbygget skab, stort værelse med nyt indbygget skab og parketgulv samt plads til både seng, skrivebord, lækkert nyt flisebadeværelse fra 2019 med badekar, væghængt toilet, håndklædevarmer og indbygget led-spot i loftet. Lækkert IKEA-køkken fra 2015 med parketgulv og spiseplads samt at i hårde hvidevare, stor lys opholdsstue med parketgulv samt udgang til stor vestvendt altan lukket altan.

Detaljer:
- Stor 2 vær. på 70 kvm.
- Stort lækket IKEA-spisekøkken fra 2015
- Stort nyt badeværelse fra 2019
- Elevator
- Stor lukket altan med trægulv
- Det er filt på alle væge
- Der er nye døre i hele lejligheden

En lejlighed der bestemt er et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.