Rebæk Søpark 13, 6. tv., 2650 Hvidovre

Stor 4-værelses lejlighed med altan og skøn udsigt

Område:
Skønt beliggende lige op af Rebæk Sø og få min. gang til Rødovre Station og Brøndbyskoven samt 10 minutters gang til Hvidovre Torv/Hvidovrevej med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i veldrevet ejerforening med rigtige gode fællesfaciliteter såsom dørtelefon, elevator, kabel-tv, vaskeri, tørrerum, aflåst cykel kælder og gode parkeringsmuligheder. Denne lejlighed er beliggende i den bagerste af de 2 blokke som ejerforeningen består af, med direkte udsigt til de grønne arealer og Rebæk Sø fra 6. etage. Der er brugsret til eget kælderrum og så er vaskeriet gratis.

Lejligheden:
Denne lejlighed indeholder en god entré/fordelingsgang hvorfra der er adgang til 2 værelser, et pænt flisebadeværelse med badekar, værelse med adgang til walk-in closet. For enden af fordelingsgangen findes det store køkken hvor der er gode muligheder for at have et spiseafsnit.
Lejlighedens hjerte er den store lyse stue med god plads til både spisebord og sofahjørne. Fra stuen er der udgang til en stor vestvendt altan, hvor solen kan nydes fra eftermiddag og hele aftenen.

Detaljer:
- Stor 4 vær. på 101 kvm.
- 3 gode værelser
- Beliggende på øverste etage med fantastisk udsigt
- Stor altan.
- Elevator

En lejlighed med gode muligheder og bestemt er et besøg værd!

Vi er den ejendomsmægler i Hvidovre der sælger flest lejligheder. Kilde boligsiden.dk den 18.08.2022

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.