Bonkesvej 3H, 2., 2650 Hvidovre

Super lækker total istandsat 4-værelses med stor altan!

Område:
Dejlig 4-værelses lejlighed centralt beliggende i Hvidovre ved Hvidovre Torv og få min. gang fra Vigerslevparken, tæt på offentlige transportmuligheder samt Hvidovre Stationscenter med masser af gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot ejendom fra 1971 med nyere tag samt vinduesparti mod vej. Her er der adgang til aflåst cykelkælder samt fælles-/festlokale med div. hårde hvidevarer og bar. Tilhørende lejligheden er eget kælderrum, samt brugsret til parkeringsplads.

Indretning:
Lejligheden har gennemgået en gennemgribende renovering i 2021, med bl.a. etablering af filt på alle væge og er nymalet, renovering af gulve, nyt el, nyt køkken/alrum med nyt gulv m.m.
Lejligheden indeholder: Pæn entré i åben forbindelse med super flot køkken med masser af skabe samt spiseplads, dejlig stor lys stue med udgang til stor altan på ca. 7 kvm. samt trappe til 1.sal: Stor repos med indbygget led-spots, 3 skønne soveværelser. Flot badeværelse med brus og vaskemaskine. En sjældent udbudt lejlighed, som bestemt er et besøg værd.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
* Kæmpe altan med morgensol samt solnedgang på svalegang, som også bruges til altan (sidste lejlighed, så ingen går forbi den).
* Stort lækkert nyt spisekøkken fra 2021 med god plads
* Lækkert nyere badeværelse med brus og vaskemaskine
* Pæne nyafhøvlede gulve
* Central beliggenhed
* Super flot lejlighed
* Brugsret til loftrum direkte fra lejligheden
* Brugsret til parkeringsplads
* Brugsret til kælderrum

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.