Bonkesvej 6, st. tv., 2650 Hvidovre

Flot 3-vær lejlighed med attraktiv beliggenhed i Hvidovre Nord!

Område:
Lejligheden er beliggende på en rolig sidevej til Landlystvej i det skønne Hvidovre Nord - I gåafstand til Hvidovre Station, Hvidovre Stationscenter, Hvidovre Torv og den gamle kirke, samt få min. gang frapark, sø, skov, indkøbsmuligheder, skole m.m.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i pæn rødstensejendom fra 1949 med termoruder og tegltag. Ejerforeningen har en god og sund økonomi og har bl.a. dørtelefon gode parkeringsforhold, hyggelig have med borde og bænke samt legeplads mv. Der er brugsret til kælderrum, cykelkæder, barnevognsrum, vaskekælder og tørrerum.

Indretning:
Lejligheden indeholder: Indbydende entré med pæne lofter og indbygningsspot i loftet. Flot flisebadeværelse i grå og hvide nuancer med gulvvarme og bruseafsnit samt halogenbelysning i loftet. Pænt lyst køkken med alt i hårde hvidevarer, bl.a. opvaskemaskine og vaskemaskine og god skabsplads. Dejlig lys opholdsstue med pæne lofter samt halogenbelysning i loftet. Fra stuen er der adgang til værelse/stue der ligeledes har halogenbelysning i loftet. Lejlighedens sidste rum er et fint soveværelse der har pæne lofter og halogenbelysning i loftet. En sjældent udbudt lejlighed, som bestemt er et besøg værd.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Pænt køkken og badeværelse
- Få minutters gang til både skov, sø, park, skole, indkøb og station
- Cykelafstand til København
- Meget attraktivt og stille område i Hvidovre Nord
- God og veldrevet ejerforening med billige fællesudgifter

Lejligheden skal ses!

Til info er Bo Basic den ejendomsmægler der sælger flest lejligheder i 2650 Hvidovre, kilde boligsiden.dk/ejendomsmaegler 10.11.2021

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.