Bonkesvej 12, 2. th., 2650 Hvidovre

Flot 3-vær. lejlighed med attraktiv beliggenhed i Hvidovre Nord!

Område:
Lejligheden er beliggende på rolig sidevej til Landlystvej i det skønne Hvidovre Nord - tæt på Hvidovre Stationscenter, Hvidovre Torv og den gamle kirke, samt få min. gang fra den dejlig Vigerslevpark, Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i pæn rødstens ejendom fra 1949 med termoruder og tegltag. Ejerforeningen har en god og sund økonomi og bestående af 2 blokke og har bl.a. dørtelefon, kabel-tv, gode parkeringsforhold. Til ejendommen er der også en meget hyggelig have med borde og bænke samt legeplads mv. Der er brugsret til kælderrum, cykelkæder, barnevognsrum, vaskekælder og tørrerum.

Indretning:
Lejligheden fremstår indflytningsklar og indeholder: entré/fordelingsgang med parketgulv, pænt flisebadeværelse med brus fra 2017, hyggeligt hvidt IKEA-køkken med træbordplade samt både opvaskemaskine og vaskemaskine, fint værelse med parketgulv, stort værelse med parketgulv. Stor lys stue med parketgulv samt en fantastisk udsigt over området.
Her får du en sjældent udbudt lejlighed i Hvidovre Nord med en utrolig rolig beliggenhed og alligevel en super central beliggenhed.


Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Super beliggenhed i Hvidovre Nord
- God ejerforening
- Godt lysindfald i hele lejligheden
- Pænt nyere køkken og badeværelse
- Der er filt på alle væge i lejligheden
- Åbning mellem fordelingsgang og køkken
- Husdyr er tilladt med bestyrelsens tilladelse

Lejligheden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.