Næsborgvej 48, 1. TH., 2650 Hvidovre

Super lækker 3 vær. med helt ny altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende i et meget rolig område tæt på Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a.nye termoruder og nye vandrør. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i meget pæn stand. Lejligheden er bestående af en lys og møblerbar entré, stort lyst soveværelse. Pænt stort spisekøkken med god skabsplads samt spiseplads. Flot badeværelse med stor bruseafsnit. Stor lys stue med med udgang til en helt nyt fantastisk altan. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til et yderligere soveværelse. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!


Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Helt ny altan, termoruder og vandrør
- Stor 3 værelses lejlighed
- Fremstår indflytningsklar
- Pænt køkken og badeværelse
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.