Vesterkærsvej 1B, 2650 Hvidovre

Skøn villalejlighed med egen have samt terrasse på 1. sal i børnevenligt kvarter!

Område:
Ejendommen er beliggende i Avedøre på meget stille og børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, station, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Pæn ejerlejlighed opført i 1986 og fremstår i fin stand. En skøn bolig på 113 kvm. med carport og udhus. Boligen er beliggende på en 1118 kvm. grund. Grunden er delt med nabolejligheden og der er brugsret til den dejlige lukket sydvendt have med bl.a. en flisebelagt terrasse. Derudover byder ejendommen på en stor terrasse/balkon på 1. salen med adgang til loftrum.

Indretning:
Trappen op til boligen fører direkte til den store terrasse/balkon, hvorfra man har adgang til boligens entre/fordelingsgang. Her har du adgang til flot nyere badeværelse med brus, 2 gode børneværelser, dejligt stort forældre soveværelse, pænt spisekøkken der er i åben forbindelse med stor opholdsstue. Fint bryggers med god plads til fyr, vaskemaskine, tørretumbler m.m. Boligen er utrolig godt indrettet og skal bestemt opleves.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
* God beliggenhed.
* Super god indretning
* Ejerlejlighed med sydvendt have og stor overdækket balkon på hele 37 kvm.
* Nyere flisebelagt terrasse
* Nyt badeværelse fra 2020 * Udhus kan bruges til gæsteværelse/kontor

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.