Bolystvej 1C, 2. TV., 2650 Hvidovre

Endelig en skøn 2-værelses på Bolystvej med lækker solrig altan

Super central beliggende, hvor alt det fornødne i hverdagen er indenfor kort rækkevidde. På Bolystvej, lige overfor Føtex på Hvidovrevej, har vi nu fornøjelsen af at kunne tilbyde en super hyggelig og rummelig lejlighed i en meget eftertragtet bebyggelse.

Det helt store plus er den vestvendte altan der er badet i sollys når vejret tillader det og herfra er der en lækker og uhindret udsigt over byens tage. Stuen rummer god plads til sofaarrangement og endda en lille spiseafdeling ud over spisepladsen i køkkenet. Her er et fantastisk lysindfald allerede fra middag og frem til solnedgang. Køkkenet er fint med en lille lille hyggelig spisekrog. På denne side af ejendommen står solen op og kan nydes sammen med morgenkaffen. Pænt badeværelse med hvide fliser og væghængt toilet sam både vaskemaskine og tørretumbler. Fint soveværelse med plads til en stor seng. Dette ligger også vestvendt, hvorfra her også er et dejligt lysindfald.

Kom og se lejligheden med egne øjne - velkommen på Bolystvej.

Detaljer:

- Stor solrig altan
- 350 meter fra Hvidovre Station og Hvidovre Centret
- Gode parkeringsforhold
- Stort pænt badeværelse
- Separat køkken med lille spiseplads
- Kan overtages hurtigt hvis det ønskes!

Lejligheden skal ses!

Til info er Bo Basic den ejendomsmægler der sælger flest lejligheder i 2650 Hvidovre, kilde boligsiden.dk/ejendomsmaegler

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.