Ryttergårdsvej 18, 2. 202., 3520 Farum

Spændende 3-vær. med stor sydvendt altan, lift "elevator" og dejlig udsigt til grønne område

Område:
Beliggende centralt i Farum, hvor du er i gåafstand til indkøb på Farum Bytorv, institutioner, skoler og offentlig transport til København. Her er et væld af sportsfaciliteter ved Farum Park og ikke mindst den dejlige natur både ved Furesøen og Farum Sø.

Indeholder:
Lejligheden byder på en fin fordelingsgang med adgang til et fint lyst køkkerum. BEMÆRK at der pt. ikke er installeret noget køkken, men alle installationer er gjort klar og rummet fremstår nymalet. Rummelig badeværelse med kar. Lejlighedens to soveværelser ligger i hver sin ende af lejligheden. 2 store soveværelser med god plads til både seng og skabe. Skøn fantastisk opholdsstue med plads til både spiseafdeling og sofaarrangement. Et dejligt lysindfald og udgang til en kæmpe solrig altan med god plads til både bord og stole. Skøn dig og bestil en fremvisning.

En dejlig rummelig lejlighed, som er velegnet til både den enlige, som deleleljighed eller den ældre, der ønsker nemme adgangsforhold og bo tæt på alt.

Lejligheden ligger på 2.sal og der er lift (udvendig "elevator") direkte op til svalegangen. Lejligheden fremstår nymalet og har pæne gulve.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.